Tel. 013 504 1888 | info@websitesvoorschool.nl

Schoolapp laten maken?

Dat kan al vanaf € 995,- ex btw

Communiceer eenvoudig met ouders
via de schoolapp van Websites voor School.

De Schoolapp:
het nieuwe communiceren

De schoolapp is het nieuwe communicatiemiddel waarmee u heel gemakkelijk en snel contact kan leggen met de ouders. De smartphone is communicatiemiddel nummer 1!
Het scherm van de smartphone wordt vaker gebruikt dan welk medium dan ook. Dat maakt het voor een school een krachtig communicatiemiddel.

Pushberichten voor belangrijk schoolnieuws

Een pushbericht is een kort bericht dat op het scherm van de telefoon getoond wordt. Ook al heeft de gebruiker de app niet geopend, hij of zij krijgt het bericht direct te zien. Een bericht dat niemand kan ontgaan. Zo kan uw school een pushbericht sturen voor `Breaking Nieuws'. Een pushbericht kan zowel schoolbreed als per groep gepubliceerd worden. Het plaatsen van een pushbericht is snel en eenvoudig te doen via ons handige Content Management Systeem (CMS).

Functionaliteiten

Hiervoor heeft u een schoolapp met onderstaande functionaliteiten:
• Nieuws / nieuwsbrieven
• Schoolkalender / agenda
• Fotogallerij
• Groepenblog
• Ziekmeldformulier
• Contactbutton

Onze schoolapp is uitbreidbaar met tal van andere functionaliteiten. Heeft u een idee? Wij denken graag met u mee.

U heeft al een schoolapp vanaf € 995,-

Waarom zou u als school eigenlijk een app willen? U heeft toch al een schoolbrochure, een papieren jaarkalender en een mobiel geschikte website? Een app is juist bedoeld om snel en effectief te kunnen communiceren met ouders. Daarnaast kunt u met pushberichten belangrijk nieuws gelijk op de smartphone van de ouders plaatsen.

Een app is niet zo duur als u zou denken. U heeft al een schoolapp voor een eenmalige investering van € 995,- exclusief 21% btw.

Onze producten en diensten

Websites